Animasjonsfilm i skolen!

Animasjonsfilm i skolen!

Ekstra sider!

Animasjonstips

Til lærer / skolen

Nyeste filmer!

24 nye filmer!

Vi legger idag ut den 24. filmen fra vårt siste animasjonsprosjekt dette skoleåret! Vi er så imponert av hva elevene har laget!

For å se filmene anbefaler vi at du går til vår "videokanal" på Vimeo.

Se 24 nye filmer på Vimeo!

Se våre nyeste filmer på
http://vimeo.com/channels/kreativfilm

 
Masse nytt innhold!

Ja, nå er det mye spennende, nytt innhold på kreativfilm! De siste filmene finner du alltid på forsiden. Gå til alle animasjonsfilmer hvis du vil se mer. På vår animasjonsblogg kan du følge med på utviklingen av den siste animasjonsoppgaven. På vår Vimeo-kanal kan du kommentere filmer. Snart vil 24 nye filmer ligge her. Alle filmene er laget av de knallflinke elevene på 9. trinn!

Håper du blir inspirert!

 
Animasjon 2010

Vi er endelig igang med planlegging av animasjonsprosjekter!

I desember 2010 begynner vi å jobbe med et nytt animasjonsopplegg for 9. trinn. Vi håper nye elevfilmer kan publiseres her på kreativfilm kort tid etter jul. Følg med!

 
Animasjonsbok, Bente Aasheim

For kort tid siden var 3 kunst og håndverkslærere fra Gosen skole på animasjonskurs med Bente Aasheim. Vi gikk til kurset i håp om å en god porsjon inspirasjon og ideer til å videreutvikle animasjon ved Gosen skole. "Animasjonsboken" som er skrevet av kursholder og gitt ut av Norsk kulturskoleråd var en del av kursmateriellet. Både boken og kurset var veldig proffesjonelt gjennomført. Bente Aasheim har utviklet gode og systematiske metoder som vi kommer til å prøve ut på Gosen skole. Takk for et godt kurs!

Les mer om animasjonsboken

Les mer om kurset og se den lille filmen "flatskjerm".

 
Filmer på Vimeo

VimeoHei, og takk for sist! Som du ser har det vært lite aktivitet på kreativfilm den siste tiden. Dette skyldes at Gosen skole har vært under rehabilitering i en lengre periode. Animasjonsprosjekter har derfor ligget nede.

Vi har nå kommet godt igang med undervisning i våre nye lokaler. Animasjonsprosjekter er allerede planlagt rundt juletider, og vi gleder oss til å dele nye animasjonsfilmer i tiden fremover. Den største endringen på kreativfilm.no er at alle våre filmer er flyttet til videotjenesten "Vimeo".

Les mer …
 
Creative Commons - gratis musikk

copymeHvor kan vi finne lovlig musikk til animasjonsfilmene våre? Dette spørsmålet har vi ofte spurt oss selv når elevene våre lager animasjonsfilm. Utgangspunktet er at all musikk er beskyttet av opphavsretten. Opphavsrett betyr kort sagt at ingen har lov til å bruke (for eksempel) musikk uten tillatelse fra den som har laget musikken (kilde: kopinor.no). Heldigvis har noen komponister / artister allerede stemplet musikken som lovlig - og de oppfordrer oss faktisk til å bruke musikken deres!

Les mer …
 
Flere artikler …
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack